Naši domaći proizvodi

April 13, 2017

Zadovoljstvo nam je objaviti da smo za Vas omogućili narudžbe naših domaćih eko proizvoda.

VILJAMOVKA

Omiljena gospođa među kruškama – “Viljamovka” svoj prepoznatljiv miris i plemenit okus pretoči u rakiju neodoljive arome. Pažljivim proizvodnim procesom trudimo se da dobijemo rakiju vrhunskog kvaliteta, za koju je dokazano da umjerenim konzumiranjem preventivno djeluje na pojedine zdravstvene tegobe, prije svega sprečavanje razvoja dijabetesa tipa 2! Živjeli!


ŠLJIVKA EMOTIVKA

Na predivnim proplancima Petrovačke visoravni sa svom njenom okolinom, u ozračju rekordnog broja sunčanih dana, iznikle su “Petrovačke šljive”! Nekako se stablo ovdje, baš kao čovjek, prepusti na nemilost prirodnoj selekciji, pa ono što rodi donosi kvalitetne i slasne plodove. I zato, na nama je velika odgovornost da ovdašnju šljivu , kao izuzetan eko-proizvod , pretvorimo u kvalitetne finalne proizvode, između ostalog i rakiju šljivovicu! Živjeli


PEKMEZ OD ŠLJIVA

Naš pekmez od šljiva napravljan po tradicionalnoj rezepturi, bez konzervansa i sa minimalnim udjelom šećera za Vaše omiljene poslastice.


PEKMEZ OD ŠIPKA

S jeseni, kada padne prvi mraz i kada se krene sa punjenjem ostava i pripremom za teške planinske zime, priroda nam, u svoj svojoj raskoši, nudi jedinstven plod prepun vitamina C, ekološki čist, divlji šipak. Sakriven od prašine i automobila pod okriljem šume. Pomno sakupljan i po tradicionalnoj recepturi pripreman. Sa minimalnim udjelom šećera i bez konzervansa naš pekmez od šipaka, tokom zimskih dana, snadbijevat će Vas energijom i štititi od prehlada i gripe, na Vašem stolu za pripremu ukusnih poslastica za Vas i Vašu djecu.


DOMAĆA KOBASICA

Proizvedena i osušena u našem domaćinstvu po tradicionalnom recepu.
Onako kako bi djed volio…


 

 

Proizvodi

 • Pekmez od šipka 580 ml = 10 KM
  Pekmez od šipka 314 ml = 6 KM
  Pekmez od šljiva 550 ml = 7 KM
  Pekmez od šljiva 340 ml = 5 KM
  Šljivka emotivka 0,5l = 15 KM
  Šljivka emotivka 0,25l = 8 KM
  Viljamovka 0,5 l = 15 KM
  Heljdino brašno 2kg = 7 KM
  Domaća kobasica 1kg = 25 KM
 

Ovjera